top of page
  • Obrázek autoraMarek Musil

Jak v době vládních opatření využít našich služeb?


Na základě vládního nařízení ze dne 26. února došlo k výraznému omezení pohybu nás všech. Řešíte nyní nějaké záležitosti týkající se vašich financí a bojíte se, že vám nové vládní opatření tuto možnost omezí? Nemusíte mít obavy. Současná vládní opatření se naší práce finančního poradenství víceméně nedotýkají. Za jakých podmínek se tak můžeme nyní potkat? Vysvětlíme v našem dnešním článku.

 

Budeme-li se chvíli tvářit, že naše práce spočívá pouze ve zprostředkování finančních produktů (nikoliv komplexním finanční poradenství), nepatří tato činnost k zakázaným živnostem.


Jaký je nejjednodušší způsob našeho osobního setkání? Někdy prostě není možné vyhnout se osobní schůzce. Navíc řada z nás je již otrávena různými online setkáními. Tím nejlepším způsobem, jak se v současné době můžeme potkat je návštěva u vás doma. A to i v případě, že je vaše bydliště v jiném okrese než to naše. Vaše návštěvy u nás v kanceláři teď bohužel nejsou tou nejlepší variantou zejména pro ty z vás, jejichž bydliště se nachází mimo okresy Brno-město, Brno-venkov. V každém případě je naše osobní setkání možné za zpřísněných hygienických podmínek (rouška, respirátor, dezinfekce rukou, omezený počet osob, rozestupy).


Současná situace je zajisté pro mnoho z nás velmi komplikovaná. Všichni se jistě těšíme až vše bude za námi. V případě, že potřebujete řešit své pojištění, úvěry či investice, nemusíte čekat až současná vládní opatření skončí. Jsme tu pro vás i v této těžké době.


7 zobrazení0 komentářů
bottom of page